Anthony Bisschops
Presentator | Host | Theater  | TV | Online

Welkom
Over mij

Wie ben ik?
Geboren in 1991 te 's-Gravenhage maar al sinds 2000 import Brabander in de mooie Gemeente Gilze-Rijen. Ja precies, bij de vliegbasis. Daar mocht ik Tabitha intervieuwen, ging niet helemaal goed. Wel gelachen..  De beelden die het wel hebben gehaald staan hier.


Kloes TV
Kloes TV is echt mijn kindje. Ik begon eraan omdat ik een thuis zocht voor de jeugdserie Kloesboek die ik aan het maken ben. Om bereik te generen voor de jeugdserie bedacht ik programma's zoals Topic, Recepten voor Tante Bar en Uitblinkers. Dat alles is wel een klein beetje uit de hand gelopen, in goede zin. Want inmiddels ga ik samen met mijn vaste cameraman verschillende events af, maken we toffe items voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar en is het al lang veel meer dan een hobby. Maar niet alleen met mijn camereman, er is een heel team.De lokale omroep
Sinds 2016 ben ik actief bij HalloGilzeRijen, de lokale omroep van de gemeente Gilze-Rijen. Ik mag er programma's maken, nieuwe abbonees binnehalen en in de vakanties regel ik de techniek. Eigenlijk doe ik er van alles en dat is echt heel erg tof. 


Theater
Met toestemming van Studio 100 mocht ik in 2017 lokaal de voorstelling Het huis Anubis en de graal der eeuwige vriendschap opvoeren. Deze interactieve theatershow was voor kinderen een succes en heeft me heel veel gebracht. 

Kloesboek
Momenteel ben ik bezig met Kloesboek. Een (online) jeugdserie als voorloper op een nieuwe voorstelling.

Wil je meer van me weten? Neem dan contact met me op!